Soulcode

Een portaal
naar je ware essentie
Een ankerpunt

'Een ankerpunt op je lichaam,
Een portaal naar je ware essentie.'

Via zielscodering en zielsverhalen geef ik vorm aan het energetische. De zielscodering, handmatig getatoeëerd op het lichaam (handpoke), zorgt ervoor dat je een ankerpunt en een portaal naar binnen hebt, naar je ware essentie. 

Reading
Voorafgaand aan de tattoo-sessie plan ik altijd eerst een reading met je in.
Tijdens deze sessie op afstand stem ik af op jou voor het ontwerp. Je ontvangt van mij alles wat ik tijdens de reading doorkrijg: het zielsverhaal, de code (tattoo) en teksten.

De readings bied ik ook los van de tattoo-sessies aan. Je kan kiezen uit verschillende vormen:

Soul code
Door op je af te stemmen, zie ik de energetische blauwdruk van je ziel in de vorm van een zielsverhaal en zielscodering. Bij een soul code laten we beide los wat het resultaat gaat zijn. Naast de code (tattoo) ontvang je ook een bijbehorende tekst.

Intuitive session
Hierbij overleggen wij van te voren op welk onderwerp of thema ik mij ga richten. Het kan bijvoorbeeld iets zijn om het moment te vieren, of ter ondersteuning of een activatie. Bij een intuitive session kan je je wensen aangeven en hou ik rekening met bijvoorbeeld de grootte en de plaatsing van de tattoo.

'Je zou een soul code als een boek kunnen zien, en een intuitive session als een hoofdstuk uit het boek.'

Soul connection
Het is ook mogelijk om de zielsconnectie tussen twee (of meer) zielen vast te leggen. Net als bij de soul code leg ik dit vast in een zielsverhaal en code, en ontvang je er een bijbehorende tekst bij.foto's @Moongotsoul

Ⓒ2023 MEI YING AZAR