Portfolio

Naomi van Ree
Naomi van Ree
04/11/2023
Mei en ik kende elkaar via ons beider werk en via social media. We droomde over elkaar: ik dat ze een tatoeage van mij ging zetten, zij vervolgens het symbool. Ik had al een andere soul code op mijn rug, die is door iemand anders gezet, en Mei had deze nog nooit gezien. Het is bizar hoe eigen de tatoeages allebei zijn in energie, maar wel bij elkaar passen qua vormen, alsof het verhaal doorgaat. Ik zie in Mei een medicijnvrouw, en ik kan mij zo voorstellen dat het tatoeëren in ancient times precies zo ging en zo bedoeld was, en door de sjamaan van de tribe op deze manier geplaatst werd. Als activatie van je zielsbestemming. Dankjewel Mei.
Kirsten van Eck
Kirsten van Eck
25/10/2023
Een paar weken na een hele mooie reading mijn soul code tattoo laten zetten bij Mei. De reading resoneerde helemaal en ook de tattoo die daaruit volgde past zo goed. Ik liep weg met een grote lach op mijn gezicht! Dankjewel Mei.
Marleen De vrij
Marleen De vrij
09/10/2023
Vandaag bij Mei geweest voor mijn eerste tattoo. Voelde mij compleet op mijn gemak en wat ben ik blij met het resultaat ✨Thanks Mei ✨
Saskia van Nieuwkerk
Saskia van Nieuwkerk
09/10/2023
Mei is heel aardig en heel kundig. Super tevreden met zowel een nieuwe tattoo als touch up van een oude.
Cemil Yilmaz
Cemil Yilmaz
06/10/2023
Geweldig, spiritueel en bijzonder talentvol. Super blij met de soul code reading en de tattoo. Het sluit precies aan met waar ik mee bezig ben in het leven.
Anneke Broekhuis
Anneke Broekhuis
30/09/2023
Wat een bijzonder ervaring is het om bij Mei een tattoo te laten zetten, met alle zorg en aandacht. Van de reading tot de nazorg, de liefde die Mei in haar werk stopt voel je in alles. Enorm blij met het mooie strakke resultaat. Een echt uniek stukje op mijn lijf geschreven! Dankjewel Mei 🤍
Eva H
Eva H
25/09/2023
Wat een onwijs bijzondere ervaring! Eerst een soul code reading gehad. Die was ongelooflijk raak en wist onwijs de kern te raken. Een week later dan het moment daar: de tatoeage! Super fijn om met Mei te overleggen waar deze zou kunnen, terwijl ik het eigenlijk allang wist. En nu; ik ben zo dankbaar voor dit prachtige cadeau. Een reminder en een houvast. Ik draag het met trots, en vooral veel liefde! Dankbaar voor deze ervaring en fijne sessies met deze bijzondere vrouw!
Manon Eline Visser
Manon Eline Visser
18/09/2023
Vorige week heb ik een supermooie hand-poked tattoo laten zetten bij Mei Ying op de hippiemarkt in Oase Rotterdam. Los van dat ik superblij ben met mijn nieuwe hand tattoo is ze echt superlief en informeert heel goed! Dankjewel lieve Mei Ying 🙌🏼😍
Melina Knetsch
Melina Knetsch
17/09/2023
Dankjewel lieve Mei Ying! Ben er zo blij mee! Zo kloppend en zoveel meer dan gewoon een tattoo! Net of mijn lichaam en ziel nog meer zijn samengesmolten. Dan ook nog met jouw fijne energie en vibe die je neerzet tijdens het ritueel. Ook kreeg ik nog een op maat gemaakte kaars erbij. Een onvergetelijke en magische ervaring die letterlijk voor altijd in mijn lichaam staat gepoked hihi.

Ⓒ2023 MEI YING AZAR